Maand: juni 2024

Winactie! Winnaar nieuwe Mini Mechanical Keyboard Acira van Trust!

Trust kondigde met trots een nieuwe gaming keyboards aan binnen het gamingportfolio: de Acira 60% Mini Mechanical Keyboard. Het Acira toetsenbord biedt gamers een stijlvolle en handige optie met zijn compacte 60% formaat, waardoor het een kleine, krachtige en perfecte aanvulling is op elke gaming setup. Wat is ‘ie gaaf hé, dat nieuwste game-toetsenbord van Trust, jij kon ‘m winnen bij Banger Sisters! Heb je ook meegedaan, kijk dan snel of je hebt gewonnen. (meer…)

written by

Ontdek de magie met de nieuwe Troetelbeertjes special op Cartoonito

Reis mee met de hartverwarmende avonturen van de Troetelbeertjes. In de zes gloednieuwe animatiespecials “Troetelbeertjes: Ontdek de magie”, keren de beertjes terug naar Cartoonito. Als aanvulling op de 50 afleveringen die eerder wereldwijd met groot succes zijn gelanceerd, beleven kijkers in deze zes nieuwe afleveringen opnieuw spannende avonturen. (meer…)

written by

Foutje?! Echt niet – Pieter Koolwijk & Linde Faas

Je zult maar een foutje zijn. Een inktvlek van een illustrator… Dan heb je toevallig wel pure mazzel, want dan kun je alles worden wat je maar wilt: iets met vleugels, een vis in het water, een stuiterdier, een pretvlek, een banjerbeest…

(meer…)

written by

Disney’s gouden avonturen voor het slapen gaan – Disney

In deze luxe voorleesbundel vind je de mooiste verhalen uit honderd jaar Disney-geschiedenis. Van Peter Pan tot Alice in Wonderland, van 101 Dalmatiërs tot Encanto. De geliefde Gouden Verhalen in een prachtig Gouden jubileumboek. Om telkens opnieuw uit (voor) te lezen..)

(meer…)

written by

Weglopen voor het leven, een bijzondere roman van schrijversduo RiNi Pietersen

written by