Maand: september 2024

Tweede seizoen Batwheels vanaf 23 september op Cartoonito

Cartoonito EMEA maakt zich klaar voor het tweede seizoen van Batwheels, waarin Bam en het Batwheels team nieuwe avonturen beleven. Batwheels is een actie-avonturenshow die twee favoriete dingen van jonge kinderen combineert: superhelden en auto’s! De show draait om een leuk, dynamisch team van jonge superkrachtige voertuigen en de obstakels die deze karakters tegenkomen, terwijl ze het opnemen tegen de slechteriken en tegelijkertijd over het leven leren.
(meer…)

written by

LEGO DREAMZzz – Verschillende dromenfeitjes op een rij

Iedere nacht dromen we, zelfs als we ons er niet altijd bewust van zijn. Voor kinderen zijn dromen een cruciaal onderdeel van hun mentale en emotionele ontwikkeling. Dromen helpen om de gebeurtenissen en emoties van de dag te verwerken, maar ook om nieuwe inzichten en creatieve oplossingen te vinden.

(meer…)

written by

Banger Sisters 14 jaar! Winnaar Kneipp luxe geschenkset Relaxing Collection!

Whoehoe… Banger Sisters bestaat 14 jaar! Dat was natuurlijk alle reden om de hele maand augustus eens flink te feesten én volop te trakteren op de meest mooie prijzen. Helaas komt aan alles eind, ook aan onze augustus feestmaand ter ere van de 14e verjaardag van Banger Sisters. We sloten feestelijk af met onze laatste winactie waarbij je kans maakte op een Kneipp luxe geschenkset Relaxing Collection. Heb jij ook mee gedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen! (meer…)

written by

Banger Sisters 14 jaar! Winnaar Jimi Fender Johnson van Buddy Tegenbosch!

Whoehoe… Banger Sisters bestaat 14 jaar! Dat is natuurlijk alle reden om de hele maand augustus eens flink te feesten én volop te trakteren op de meest mooie prijzen. Bij deze winactie maakte je kans op Jimi Fender Johnson van Buddy Tegenbosch. Heb jij ook mee gedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen! (meer…)

written by

Banger Sisters 14 jaar! Winnaar Wacht maar tot ik groter ben van Michael Planting!

Whoehoe… Banger Sisters bestaat 14 jaar! Dat is natuurlijk alle reden om de hele maand augustus eens flink te feesten én volop te trakteren op de meest mooie prijzen. Bij deze winactie maakte je kans op het e-book Wacht maar tot ik groter ben van Michael Planting. Heb jij ook mee gedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen! (meer…)

written by

Banger Sisters 14 jaar! Winnaars witte Helox gaming muis van Trust!

Whoehoe… Banger Sisters bestaat 14 jaar! Dat is natuurlijk alle reden om de hele maand augustus eens flink te feesten én volop te trakteren op de meest mooie prijzen. Bij deze winactie maakte je kans op een witte Helox gaming muis van Trust. Heb jij ook mee gedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen! (meer…)

written by

Banger Sisters 14 jaar! Winnaar Rollemanschiksie van Marianne Schenderling!

Whoehoe… Banger Sisters bestaat 14 jaar! Dat is natuurlijk alle reden om de hele maand augustus eens flink te feesten én volop te trakteren op de meest mooie prijzen. Bij deze winactie maakte je kans op Rollemanschiksie van Marianne Schenderling. Heb jij ook mee gedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen! (meer…)

written by

Banger Sisters 14 jaar! Winnaar De Nachtkat uit het Noorden van Evelien van Leeuwen!

Whoehoe… Banger Sisters bestaat 14 jaar! Dat is natuurlijk alle reden om de hele maand augustus eens flink te feesten én volop te trakteren op de meest mooie prijzen. Bij deze winactie maakte je kans op De Nachtkat uit het Noorden van Evelien van Leeuwen! Heb jij ook mee gedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen! (meer…)

written by

Banger Sisters 14 jaar! Winnaar Cartoonito Scooby-Doo set!

Whoehoe… Banger Sisters bestaat 14 jaar! Dat is natuurlijk alle reden om de hele maand augustus eens flink te feesten én volop te trakteren op de meest mooie prijzen. Bij deze winactie maakte je kans op een Cartoonito Scooby-Doo set. Heb jij ook mee gedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen! (meer…)

written by

Banger Sisters 14 jaar! Winnaar En nu ik van Diana de Laat!

Whoehoe… Banger Sisters bestaat 14 jaar! Dat is natuurlijk alle reden om de hele maand augustus eens flink te feesten én volop te trakteren op de meest mooie prijzen. Bij deze winactie maakte je kans op En nu ik van Diana de Laat! Heb jij ook mee gedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen! (meer…)

written by