Whoehoe… Banger Sisters bestaat 14 jaar! Dat is natuurlijk alle reden om de hele maand augustus eens flink te feesten én volop te trakteren op de meest mooie prijzen. Bij deze winactie maakte je kans op een Curl & Wave Trio van BaByliss. Heb jij ook mee gedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

De BaByliss Curl & Wave Trio heeft niet alleen een prachtige roze kleur maar is door zijn multifunctionaliteit een onmisbaar product. De salonwaardige stylingtool met 3 verwisselbare cilinders geeft jou voor ieder moment een passende look. Creëer in een handomdraai krullen, golven en een beachy getextureerde look.

Creëer verschillende haarstijlen! Je krijgt bij deze multistyler 3 verschillende cilinders, zodat je met één tang allerlei verschillende haarstijlen kunt creëren. De conische cilinder creëert gladde, gedefinieerde krullen die lang houden. De ovalen cilinder creëert volume en losse “mermaid” golven. En de gedraaide cilinder creëert een beachy getextureerde finish. Dankzij de instelbare temperatuur kan je de styler instellen op basis van jouw haar dikte en structuur, zodat je hoe dan ook het perfecte resultaat krijgt.

Gefeliciteerd Jacky de B., de Curl & Wave Trio van BaByliss komt zo snel mogelijk jouw kant op!
Niet gewonnen maar wel genieten van de Curl & Wave Trio van BaByliss? Bestel ‘m via onderstaande link:

written by

2 reacties op Banger Sisters 14 jaar! Winnaar Curl & Wave Trio van BaByliss!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.