Whoehoe… Banger Sisters bestaat 14 jaar! Dat is natuurlijk alle reden om de hele maand augustus eens flink te feesten én volop te trakteren op de meest mooie prijzen. Bij deze winactie maakte je kans op een Cartoon Network pakket. Heb jij ook mee gedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Banger Sisters geeft je graag de highlights van augustus op Cartoon Network én we geven een superleuk Cartoon Network pakket weg!

Teen Titans Go! Pool Party
De Teen Titans nemen je mee naar hun heldenwereld en doen je grootste krachten ontwaken. Het is tijd voor actie, gekke avonturen, onbeperkt plezier en superkrachten tijdens de zomervakantie.
Bekijk de spetterende afleveringen vanaf 5 augustus, elke dag om 7:55 uur op Cartoon Network gedurende de zomervakantie.

Wij houden van Gumball!
Omdat we van hardop lachen en plezier houden, houden we van Gumball. Bekijk de marathon van Gumball afleveringen elke ochtend om 7:55 uur op Cartoon Network.

LEGO DREAMZzz: De Beproeving van de Droombewakers
Een groep kinderen sluit zich aan bij een geheim agentschap waar ze leren om de kracht van de verbeelding te gebruiken. Daarmee kunnen ze naar de droomwereld reizen en fantastische creaties maken om slapende kinderen te beschermen tegen terreur van de kwaadaardige Nightmare King. Hij is erop uit de droomwereld te veroveren en de wakkere wereld binnen te dringen.  Ga mee op avontuur tijdens LEGO DREAMZzz, elke dag om 7:25 uur op Cartoon Network.

Lamput
Het verhaal gaat over het vormloze oranje wezentje Lamput dat uit een geheim laboratorium is ontsnapt en door de twee wetenschappers Specs Doc en Skinny Doc wordt opgejaagd. Hij weet hen echter altijd te slim af te zijn, dankzij zijn talent om zich steeds weer te vermommen. Kijk mee hoe Lamput elke dag om 12:40 uur probeert te ontsnappen van de wetenschappers op Cartoon Network!

Zoals je ziet valt er weer een hoop te beleven in augustus op Cartoon Network! Banger Sisters geeft samen met Cartoon Network een superleuk pakket vol leuke merchandise weg. In dit pakket zit een Prins Ivandoe popsocket, Gumball schrijfboekje, Teen Titans Go! Tote bag en Ben 10 magneten.

Gefeliciteerd Robin van Meer, het Cartoon Network pakket komt zo snel mogelijk jouw kant op!

written by

2 reacties op Banger Sisters 14 jaar! Winnaar Cartoon Network pakket!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.