Whoehoe… Banger Sisters bestaat 14 jaar! Dat is natuurlijk alle reden om de hele maand augustus eens flink te feesten én volop te trakteren op de meest mooie prijzen. Bij deze winactie maakte je kans op een Cartoonito rugzak en activiteitenboekje. Heb jij ook mee gedaan? Kijk snel of je hebt gewonnen!

Banger Sisters geeft je graag de highlights van augustus op Cartoonito én we geven een superleuke Cartoonito rugzak en activiteitenboekje weg!

Grizzy en de Lemmings
Terwijl Grizzy het zichzelf makkelijk heeft gemaakt in het huis van de boswachter midden in de Canadese bossen, laten de Lemmings hem maar niet met rust. In de nieuwe Grizzy en de Lemmings afleveringen zetten de op het eerste gezicht schattig en onschuldig lijkende Lemmings de boel weer op zijn kop. Het huis wordt omgetoverd tot een waar pretpark door de Lemmings, die Grizzy maar niet met rust willen laten. Mis de lancering van het nieuwe seizoen niet op maandag 5 augustus, dagelijks om 07:00 uur uitgezonden op Cartoonito.

Vang de Lemmings
De Lemmings zijn overal op Cartoonito! Hij is zo groot als een beer, zo sterk als een beer en zo slim als een beer. Geen enkel ander dier durft de strijd met hem aan te gaan, op de Lemmings na: de meest onschuldige en bespottelijke zoogdierfamilie denkbaar! Help Grizzy om er zoveel mogelijk te vangen tijdens giechelochtenden met je favoriete show op Cartoonito vanaf maandag 5 augustus om 06:00 uur.

Mush-Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush en de Zwammetjes is een bruisende serie vol zelfontdekking en avontuur, met een kleurrijke cast van personages die je hart zullen veroveren! Van Mush-Mush’s onstuitbare enthousiasme tot Lilit’s dromerige vastberadenheid en Chep’s grenzeloze nieuwsgierigheid, elk moment zit boordevol verrassingen en humor.Mis de start van het nieuwe afleveringen niet vanaf maandag 12 augustus elke dag om 15:30 uur uitgezonden op Cartoonito!

Zoals je ziet valt er weer een hoop te beleven in augustus op Cartoonito! Banger Sisters geeft samen met Cartoonito een Cartoonito rugzak en activiteitenboekje weg.

Gefeliciteerd Jarno uit Tilburg, de Cartoonito rugzak en activiteitenboekje komt zo snel mogelijk jouw kant op!

written by

2 reacties op Banger Sisters 14 jaar! Winnaar Cartoonito rugzak en activiteitenboekje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.