De feestdagen staan voor de deur. Het perfecte moment om samen te komen rond de keukentafel voor de gezelligste familiespellen. Dit jaar brengt Identity Games drie nieuwe bordspellen uit die garant staan voor spanning, strategie en eindeloos plezier. Of je nu op zoek bent naar een uitdaging in een episch gevecht, je wilt onderdompelen in de medische wereld, of de vogelaar in je naar boven wilt halen – er is voor ieder wat wils.

Battle Royale – Last One Standing – Winnaar Speelgoed van het jaar 2024
In Battle Royale – Last One Standing betreed je een tropisch eiland vol gevaren, waar niet alleen je tegenstanders een bedreiging vormen, maar ook de omgeving zelf. De kunst van het spel is om je krijgers strategisch te plaatsen en het eiland in jouw voordeel te manipuleren met de doem dobbelsteen. Terwijl het speelveld steeds kleiner wordt, is het aan jou om je krijgers in leven te houden en je vijanden van het eiland te duwen. Een must-have voor liefhebbers van strategische bordspellen!

€24,99 – 8+ jaar – 2 tot 4 spelers- 30 minuten speelduur
Verkrijgbaar bij o.a.: Bol.com Intertoys, Top1Toys


Birdy Call

In Birdy Call draait alles om de juiste lokroep. Tijdens dit vrolijke spel kruip je in de huid van vogels die hun partner proberen te lokken met hun unieke geluid. Het spel biedt een hilarische combinatie van behendigheid en geheugen, waarin je jouw vogelgeluiden zo goed mogelijk moet imiteren. Maar pas op voor andere vogels die jouw roep proberen na te doen – of zelfs misleiden! Ideaal voor kinderen, families en vriendengroepen.

€14,99 – 8+ jaar – 3 tot 6 spelers – 10 minuten speelduur
Verkrijgbaar bij o.a.: Bol.com en Intertoys

Medical Mysteries – New York Emergency Room – Winnaar Speelgoed van het jaar 2024
Met Medical Mysteries stap je in de wereld van een medisch team dat voor het leven van een patiënt moet vechten. In dit samenwerkingsspel draait alles om het herkennen van symptomen, het stellen van diagnoses, en het kiezen van de juiste behandeling. Geschikt voor zowel doorgewinterde artsen als liefhebbers van medische series. Dit spel biedt een meeslepende en educatieve ervaring. Je hebt geen medische kennis nodig om het spel te spelen. Een spannend avontuur voor iedereen die van strategie en samenwerking houdt.

Voor de ultieme uitdaging verschijnt eind oktober 2024 Medical Mysteries – Miami Flatline, met 4 nieuwe patiëntcases en een nog hoger spanningsniveau met twee patiënten die tegelijkertijd zorg nodig hebben.

Prijs: €24,95 – 14+ jaar – 2 tot 4 spelers – 60 minuten speelduur
Verkrijgbaar bij o.a.: Bol.com en Intertoys

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.