Dikkie Diks filmdebuut nu te zien on demand! Vanaf 9 oktober is de allereerste film van Nederlands meest geliefde kater Dikkie Dik te koop en huur via verschillende streamingdiensten. Dikkie Dik en de Verdwenen Knuffel ging in juni in première in aanwezigheid van bedenkster Jet Boeke en vele anderen. Inmiddels hebben al meer dan 125.000 mensen de film bekeken in de bioscoop en het draait nog steeds in meerdere steden. Vanaf vandaag is de film ook te bekijken via diensten zoals Pathé Thuis, iTunes, Google Play en Amazon.

Dikkie Dik was al eerder te zien op televisie bij o.a. Sesamstraat, maar nooit eerder verscheen hij op het witte doek. De wijlen Burny Bos nam de positie in als alwetende verteller in de film aangezien de poezen niet praten. In combinatie met kinderstemmen op de achtergrond moedigde Bos de kinderen in de zaal aan om mee te doen. Het is dan ook een zogeheten ‘doe, roep en dans mee film’. Kinderen hoeven niet stil te zijn of te zitten, maar worden juist aangemoedigd om mee te doen. Dit zorgde voor een fantastische eerste bioscoopbeleving die nu ook in de woonkamers kan worden herbeleefd.

Op 18 december 2024 wordt de film gelijk opgevolgd door een tweede deel. Waar de eerste film een zomers spektakel was vol vrolijke dieren en zonneschijn, wordt deel 2 een prachtig winters tafereel vol speelpret in de sneeuw. In deze film zal geliefde komiek en presentator André van Duin in de voetsporen treden van Burny Bos als verteller.

Bekijk hier de trailer van Dikkie Dik en de Verdwenen Knuffel!

Regie: Joost van de Bosch en Erik Verkerk | Lengte: 60 minuten | Genre: Animatie, Familie, pre-school | Taal: Nederlands gesproken | Kijkwijzer: AL | Land van herkomst: Nederland | Distributie: In The Air

Banger Sisters mag maar liefst 4 Pathé Thuis codes weggeven waarmee je Dikkie Dik en de Verdwenen Knuffel kan kijken.
Ook kans maken? Stuur een mail met als onderwerp Dikkie Dik en de Verdwenen Knuffel naar winnen@bangersisters.nl
Je adres hoef je niet te vermelden, als je gewonnen hebt ontvang je de code via de mail. Meedoen kan tot 26 oktober 2024

written by

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.